Connect with us

Új Nokia mobil: fókuszban a sport és a zene

Kütyük

Új Nokia mobil: fókuszban a sport és a zene

A Nokia zenefunkciókkal bővíti népszerű sporttelefonját.

A Nokia bemutatta ˝Aktív˝ telefoncsaládjának legújabb tagját, a Nokia 5500 Sport Music Edition készüléket. A népszerű Nokia 5500 Sport telefon 512 MB-os microSD memóriakártyával egészült ki, melyen akár 375 dal is elfér, emellett egy sportos pánt, egy kerékpáros tok, és egy új, energikus színben pompázó sportfülhallgató is jár a telefon mellé.

A Nokia 5500 Sport Music Edition az ötletes pánttal derékra vagy karra rögzítve is viselhető, így a készülék még intenzív mozgás közben is a helyén marad. A sportfülhallgató fülre akasztható formájával zenehallgatáshoz és beszélgetéshez is kényelmesen használható. A teljes körű zenei élmény érdekében a Nokia Music Manager alkalmazással a számítógépről egyszerűen és kényelmesen küldhetünk át különböző formátumú zenei anyagokat a telefonra.

A Nokia 5500 Sport Music Edition azonban a zenénél többet tartogat a sportolók számára. A beépített lépésszámlálót tartalmazó okostelefonnal megtudhatjuk, mekkora távolságot tettünk meg, és hány kalóriát égettünk el futás közben. A külön megvásárolható GPS modullal más mozgásfajták esetében, például kerékpározás vagy sífutás közben is követhetjük a megtett távolságot és az elégetett kalóriamennyiséget. Fejlődésünk nyomon követéséhez az edzések eredményeit a Nokia 5500 Sport Music Edition készülékről átküldhetjük a számítógépre is.

A háromféle üzemmód aktiválásához mindössze egy gombot kell használnunk: a Nokia 5500 Sport Music Edition a kapcsolattartáshoz használható üzemmódból zenei üzemmódba vált a pihenéshez, vagy a ritmus megadásához, sport üzemmódban pedig segít rávenni felhasználóját az utolsó kilométer teljesítésére. A készülék belsejében nagy teljesítményű okostelefon rejtőzik, amely még a szöveget is képes beszéddé alakítani. Két gombnyomásra a Nokia 5500 Sport Music Edition hangosan felolvassa a befutó SMS-t. A Nokia 5500 Sport Music Edition átfogó szolgáltatáskínálatát 2 megapixeles kamera teszi teljessé.

A háromsávos Nokia 5500 Sport Music Edition (GSM 900/1800/1900) máris kapható a kiválasztott európai üzletekben. A készülék adók és kedvezmények nélküli ára várhatóan 350 euró (96 ezer forint) lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő