Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új multimédiás HP iPAQ masina

Kütyük

Új multimédiás HP iPAQ masina

A HP új iPAQ kézigépekkel erősíti mobil portfólióját.

A most bemutatott termékek közé tartozik többek közt a HP iPAQ rx4000 Mobile Media Companion. Az új HP iPAQ kéziszámítógép természetesen a legújabb Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel van felvértezve.

A HP iPAQ rx4000 Mobile Media Companion több mint 1 GB szabadon felhasználható memóriájának köszönhetően a felhasználó bárhova egyszerűen magával viheti zenei file-jait, fotóit és videóit (utóbbit csak az rx4500 modell esetében). Az rx4500 modell Secure Digital kártyanyílással is rendelkezik (SDIO támogatással), így lehetővé teszi a tartalom SD és MMC memóriakártyára mentését.

A HP Photosmart Mobile szoftver digitális fotóalbummá alakítja a kézigépet: széles látószögű, élénk színhatású kijelzőjén jelenítve meg a képeket. Az rx4000 támogatja továbbá a Skype-ot. (A Skype szoftverrel rendelkező felhasználók ingyenes PC-PC közti hívásokat bonyolíthatnak az interneten keresztül.) Az ingyenes szoftver letöltése és használata is egyszerű. A telepítést követően csatlakoztatni kell a fülhallgatót, és indulhat az első hívás.

Az iPAQ újdonság többféle csatlakozási és adatvédelmi jellemzővel rendelkezik: például (egyes modelleknél) az internetezést és az e-mailezést támogató WLAN hozzáféréssel. A Bluetooth 2.0 EDR technológia a más Bluetooth eszközökkel folytatott, kis hatótávolságú kényelmes, vezeték nélküli kommunikációt támogatja. Segítségével a felhasználó szinkronizálhatja személyi adatait, vezeték nélkül szörfözhet az interneten, vagy kábelcsatlakozás nélkül is kinyomtathatja fotóit valamelyik HP Bluetooth nyomtatóval. Ezen túlmenően, az új iPAQ gép tartós tárolóval (persistent storage) segít megelőzni az adatok, a beállítások és a telepített alkalmazások elvesztését abban az esetben, ha a felhasználó kiveszi, vagy elfelejti feltölteni az akkut. Az összes új termék megfelel az EU RoHS irányelvében foglalt követelményeknek. Az élettartam végén a HP kijelölt helyeken összegyűjti és díjmentesen újrahasznosítja termékeit.

A 2,8 colos képátlójú érintőkijelzővel szerelt HP iPAQ rx4000 Mobile Media Companion november végén jelenik meg a hazai kereskedésekben – a készülék ára 299-399 euró (82-110 ezer forint) körül mozog majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés