Connect with us

technokrata

Spéci Sony Ericsson K800i – James Bond is ilyet használ

Kütyük

Spéci Sony Ericsson K800i – James Bond is ilyet használ

A Sony Ericsson hamarosan fellebbenti a fátylat a népszerű K800i egy új változatáról.

Miles Flint, a japán-svéd vállalat elnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy a Sony Ericsson várhatóan még ebben a hónapban be fogja mutatni a K800i Silver típusjelzésű készüléket, mely értelemszerűen a K800i ezüst színben pompázó, limitált darabszámban készülő új kiadása. Ilyen telefont használ egyébként Daniel Craig a hamarosan a mozikba kerülő legújabb James Bond filmben (Casino Royale). A Sony Ericsson K800i Silverről hivatalos fotót még nem közölt a gyártó, így egyelőre az alábbi, sajnos nem túl jó minőségű kémfotóval kell beérnünk.

A Sony Ericsson K800i egy hagyományos kialakítású telefon, mely 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 115 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt pedig 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A belső memória 64 MB-os kapacitású, és a nemrégiben debütált Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák révén könnyedén bővíthető (maximum 1 GB).

A Cyber-shot típusjelzéssel ellátott K800i-ban egy 3,2 megapixeles (2.048×1.536 képpont) felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely egyedülálló módon Xenon-alapú segédfénnyel van felvértezve. Az autofókusz szinte már magától értetődik, a vadonatúj képstabilizátor funkció viszont már nem annyira. A kamera kapcsán szólnunk kell még a tizenhatszoros átfogású digitális zoomról, az automatikus vörösszem-hatás csökkentő megoldásról, valamint a PictBridge nyomtatási képességről.

A hetvenkét szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott Sony Ericsson K800i-ban nem csak fejlett MP3/AAC lejátszót találunk, hanem többek közt egy RDS funkciós sztereó FM rádiót is. A Bluetooth 2.0 képes K800i a GSM mellett a 3G hálózatokban is használható, ennek megfelelően pedig előlapján egy második, VGA felbontású kamerát is találunk. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 350 órás készenléti időt, illetve 7 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák