Connect with us

Itt az LG Mobilkártya – újabb anorexiás telefon

Kütyük

Itt az LG Mobilkártya – újabb anorexiás telefon

Az LG Electronics hazánkban is bevezeti a piacra ˝Mobilkártya˝ becenévre hallgató KG320S telefonját.

Az üzleti élet szereplői már hozzászokták, hogy mindent bankkártyákkal, hitelkártyákkal intéznek és most már telefonálás közben sem kell nélkülözniük a jól ismert méretet és formát. Már csak arra kell figyelniük, nehogy véletlenül a mobiljukkal próbáljanak fizetni vásárláskor, hiszen a KG320S vékonyságát tekintve ez nem is lenne olyan meglepő.

Ahogy a ˝Mobilkártya˝ becenév is jól érzékelteti, a KG320S 45,5 milliméteres szélességével és 96 milliméteres vastagságával valóban majdnem akkora, mint egy bankkártya. A készülék mindössze 9,9 milliméter vékony és csak 73,6 gramm tömegű, vagyis kényelmesen elfér a nadrágzsebben.

A KG320S karcsú designja ergonómikus billentyűzettel és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Az elcsúsztatható lencsevédő kihangsúlyozza a készülék letisztult formáját, és folyamatosan védve tartja a lencsét, ha a fényképezőgép nincs használatban. A ˝Camera/MP3˝ gomb segítségével egyetlen mozdulattal hozzáférhetünk a multimédiás funkciókhoz, így könnyedén meghallgathatjuk MP3 zenéinket vagy készíthetünk videofelvételt.

Az LG-KG320S modellt 128 MB belső memóriával és 1,3 megapixeles CMOS digitális kamerával szerelték fel. A telefonból nem hiányzik a Bluetooth és a hangrögzítő sem, a szórakozásért pedig a közkedvelt Sudoku játék felel.

Az LG-KG320S egyidejűleg kerül a boltokba Európában, Ázsiában és Oroszországban. Az európai változat luxus köntösben hódít majd a piacon. A készülék valódi bőrből készült tokban és prémium kategóriás csomagolásban kerül piacra. A KG320S-t elsőként Görögországban, Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Svédországban kezdik forgalmazni Európában.

2006. októbertől először a Photo Hall boltokban vásárolható meg ez az új LG telefon, melynek ajánlott végfelhasználói ára 59.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom