Connect with us

Samsung Z400 teszt – kétkamerás 3G csúszka

Kütyük

Samsung Z400 teszt – kétkamerás 3G csúszka

A dél-koreai székhelyű vállalat számára az elmúlt időkben nem kis sikert hozott az SGH-D500-as, majd pedig az SGH-D600-as modell. Szép kijelző, profi csúszka mechanika, fejlett szolgáltatások – leginkább talán ezen tényezőknek volt köszönhető a siker, azonban a villámgyors vezeték nélküli technológia, a 3G sajnos még hiányzott ezekből a modellekből.

A Samsung gondolt egyet, és megjelent a piacon egy igen csak ütőképesnek bizonyuló sliderphone-nal, az SGH-Z400-zal. Ez a készülék egyesíti a Samsungnak a csúszkamobilok fejlesztése terén az eddigiekben szerzett nem kis tapasztalatát a harmadik generációs mobil technológiával, vagyis immár semmi akadálya a gyors internetezésnek, vagy éppen a videótelefonálásnak.

A tesztkészüléket a T-Mobile biztosította a számunkra. Itt jegyzendő meg, hogy a telefonon jelen volt a magenta színekben pompázó operátor web´n´walk szolgáltatása, melyről röviden annyit érdemes tudni, hogy megfelelő mobiltelefon birtoklása és valamely mobilinternet csomag előfizetése esetén akár egyetlen gombnyomással elérhetővé teszi a teljes világhálót. Bármely kiválasztott internetes honlap ezentúl a mobiltelefon kijelzőjén is megtekinthető. A web´n´walk telefonok internetes kezdőlapján a legnépszerűbb tartalomszolgáltatók – Origo, Blikk – mobiltelefonra optimalizált oldalai közül lehet választani, de az internetes kereső segítségével a számítógépeknél megszokott módon az internetoldalak között válogatva szabadon lehet szörfölni vagy akár e-mailezni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom