Connect with us

technokrata

Olcsó kamerás mobil a Sony Ericssontól – hivatalosan

Kütyük

Olcsó kamerás mobil a Sony Ericssontól – hivatalosan

A Sony Ericsson K320i kedvező áron kínál alapvető multimédiás és üzleti funkciókat.

A kompakt kialakítású K320i készülék üzleti eszközként Bluetooth technológiával és automatikus Bluetooth párosítással rendelkezik, szinkronizálható a számítógéppel, és támogatja a Push e-mail szolgáltatást. A munkanap végén pedig a K320i készülék 4x-es digitális zoommal felszerelt fényképezőgéppel és zene- és videolejátszást lehetővé tevő, teljes körű médialejátszóval áll tulajdonosa rendelkezésére.

Ez a Sony Ericsson egyik első olyan telefonja, amely automatikus Bluetooth párosítással rendelkezik. Ennek köszönhetően a felhasználó egyszerűen csatlakoztathat hozzá kompatibilis Bluetooth tartozékot (például HBH-IV835 Sony Ericsson Bluetooth Headsetet) anélkül, hogy jelszót kelljen megadnia a két készülék első összekapcsolásakor.

A Push e-mail szolgáltatás segítségével akkor is nyomon követheti bejövő üzeneteit, ha nem tartózkodik az irodában. Az üzenetek e-mail fiókjából érkeznek a telefonjára – ez ideális megoldás utazáskor vagy fontos megrendelői visszaigazolásra várva.

Annak biztosítására, hogy címjegyzéke, naptára, teendőinek listája és feljegyzései mindig teljesen naprakészek legyenek, a K320i készülék gyorsan és egyszerűen szinkronizálható számítógépével. Az USB kábel és a szinkronizációs szoftver az alapcsomag része, vagyis a számítógépen tárolt adatokat azonnal feltöltheti a telefonra, amint kivette a készüléket a dobozából.

Ha a legfrissebb utazási ajánlatokat vagy mozifilm-bemutatókat szeretné megkeresni az interneten, a teljes körű HTML-webböngészővel ezt akár útközben is megteheti. A kihangosító pedig azonnali konferenciahívási felszerelést biztosít, ha erre van szükség az irodában.

A K320i ezüst, grafitszürke és világosbarna színben 2006 októberétől kapható hazánkban.

Funkciók

-Push e-mail szolgáltatás – POP3, IMAP

-Kihangosítás

-Teljes körű HTML-böngésző

-Automatikus Bluetooth párosítás

-15 MB méretű belső memória

-Akár 1.000 névjegyet (2.500 számot) tároló telefonkönyv

-VGA fényképezőgép

-1,8 colos képátlójú (128×160 pixel felbontású), 65 ezer színt megjelenítő UBC (Ultra Bright Colour) kijelző

-Java MIDP 2.0 alkalmazás

-Videoüzenet-kezelés (H.263) – felvétel, lejátszás, valós idejű lejátszás

-Médialejátszó – zenelejátszás és videoklipek megtekintése

-SMS, EMS és MMS

-900, 1800 és 1900 MHz (GPRS)

-Bluetooth 2.0

-Szinkronizálás a számítógéppel

-USB kábel

-Infravörös kapcsolat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp