Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotókon a BenQ-Siemens SL91

Kütyük

Élőfotókon a BenQ-Siemens SL91

Íme néhány élőfotó a BenQ Mobile nyár közepén debütált, felsőkategóriás sliderphone-járól.

A divatos formavilágú, lekerekített designnal megáldott, és az alábbi fényképeken a mobil.cz munkatársai által lefotózott BenQ-Siemens SL91 csukott helyzetben 89 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, illetve 23 milliméter vastag.

A 109 gramm tömegű SL91-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul kapott helyet – a GPRS Class 10 és az UMTS (3G) támogatás adott, ellenben az EDGE-ről ezúttal sajnos le kell mondanunk.

A 2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású, és nem kevesebb mint 16,7 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A nyolcszoros digitális zoomos beépített digitális fényképezőgép modulra sem lehet egy rossz szavunk sem: az autofókuszos kamera segítségével maximum 3,2 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Az elöl elhelyezett második kamera elsősorban videóhívásokhoz használatos, felbontása 640×480 pixel (VGA).

A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bármikor könnyen bővíthető. A telefon fejlett zenelejátszó (MP3/AAC) képességekkel büszkélkedhet – a muzsikákat USB interfészen, illetve Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lehet rátölteni a mobilra. A gyártó a rádiózás szerelmeseinek is kedvez: a sztereó FM rádió RDS funkcióval is rendelkezik.

A 950 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral (310 óra készenléti és 195 perces beszélgetési idő) szállított BenQ-Siemens SL91 kapcsán említést érdemel még a hetvenkét szólamú polifonikus hangzás, az elektronikus levelezési kliens, a Java MIDP 2.0 támogatás, valamint az innovatív, FSR (Force Sensitive Resistor) technológiájú érintőgombok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés