Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonos csúcstalálkozó Budapesten – Mobil Show 2006

Kütyük

Mobiltelefonos csúcstalálkozó Budapesten – Mobil Show 2006

Ma délelőtt egy nagyszabású mobiltelefonos szakkiállítás, a Mobil Show 2006 sajtótájékoztatóján jártunk…

A mobiltelefonok és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások jelenét és jövőjét mutatja be az idén december 1. és 3. között az új SYMA Sport- és Rendezvényközpontban első alkalommal megrendezendő Mobil Show 2006 szórakoztató kiállítás és vásár.

A mobil média ipar világszerte rohamos fejlődésen megy keresztül: hazánkban évi 6 milliárd forintos forgalmával önálló és jelentős üzletággá fejlődött és immár közel tízmillió mobilfelhasználó többsége számára elérhetők az új szolgáltatások. A jelenleg piacon lévő mobiltelefonok teljes kínálata kézzelfoghatóvá teszi a multimédiaszolgáltatásokat, meghódítva a hagyományos média, a hírszolgáltatás, a szórakoztatás és az oktatás területeit is.

A Mobil Show 2006 rendezvény – melynek szakmai fővédnöke Hidasi István, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának tagja – látványos színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal átfogó képet ad a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás választékról, a videotelefóniáról, a mobilinternetes alkalmazásokról, és a mobil TV-ről éppúgy, mint a mobil parkolási rendszerről vagy az újonnan bejelentésre kerülő Nokia Mobilfilm Fesztiválról.

A sajtótájékoztatón elhangzott többek közt, hogy a rendezvényre belépőjegyet nem fognak árulni, a kiállítás látogatása teljesen ingyenes lesz. A Mobil Show 2006-on képviseltetni fogja magát többek közt a Nokia, a Motorola, a Samsung és a Sony Ericsson.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés