Connect with us

technokrata

Új Bluetooth headset – mobilhoz, PC-hez

Kütyük

Új Bluetooth headset – mobilhoz, PC-hez

A Logitech új headsete kéz nélküli megoldást biztosít a telefonáláshoz PC-n és mobiltelefonon egyaránt.

A fülhallgató tartozéka egy USB-s vevő, mely azonnali kapcsolatot teremt az asztali PC-vel vagy notebookkal. A fülhallgató emellett egyszerűen csatlakoztatható bármely Bluetooth vezeték nélküli technológiával ellátott mobiltelefonhoz is, megkönnyítve az állandóan úton lévők dolgát.

A fülhallgató megközelítőleg 10 méteres hatósugarú, és a rajta lévő fogadás/megszakítás gomb révén a számítógéptől vagy mobiltelefontól távol is játszi könnyedséggel kezelhetjük a hívásokat. A fülhallgató együtt használható a Logitech QuickCam webkameráival is, hogy még kényelmesebb legyen a képi kommunikáció a PC-n.

A fülhallgató a Logitech WindStop technológiájával működik, így a felhasználót a szeles idő sem zavarhatja beszélgetés közben. A Logitech WindStop mikrofonjait a zsugorított műanyag burkolat egyfajta pajzsként védi a zavaró légáramlatoktól. A hanghullámok viszont szabad utat kapnak, és ez által az eszköz nyugodtan használható az utcán, vagy akár a száguldó autóban is, lehúzott ablak mellett.

A Logitech Cordless Headset for PC and Mobile Phones október elejétől kapható az Egyesült Államokban és Európában 99 eurós ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák