Connect with us

technokrata

T-Mobile MultiSIM: egy telefonszám – három SIM kártya!

Kütyük

T-Mobile MultiSIM: egy telefonszám – három SIM kártya!

Itt egy új megoldás azok számára, akik most még arra kényszerülnek, hogy egyetlen SIM kártyájukat több mobil készülékük között cserélgessék.

Mit tehet az ember, ha van egy hagyományos mobiltelefonja, egy GSM modulos, tehát telefonhívásra is alkalmas kéziszámítógépe, egy adatkártyája és egy autóba épített mobiltelefonja, viszont SIM kártyából csak egyetlen darabbal rendelkezik? Az egyik lehetőség, hogy folyamatosan cserélgeti a SIM kártyáját, a másik pedig, hogy igénybe veszi a T-Mobile új MultiSIM szolgáltatását.

A T-Mobile MultiSIM lényege, hogy az előfizetők akár három SIM kártyát is igényelhetnek egyetlen, már meglévő mobil hívószámukhoz. Az előfizető ezt követően egyszerre akár három különböző készülékbe is behelyezheti egyetlen közös hívószámmal rendelkező SIM kártyáit. Amennyiben valaki felhívja ezt a bizonyos hívószámot, egyszerűen az történik, hogy mindhárom készülék egyszerre megcsörren és az ügyfél bármelyiken fogadhatja a hívást. Természetesen kimenő hívások esetén a hívott fél is készüléktől függetlenül mindig ugyanazt a hívószámot látja a beszélgetés megkezdése előtt.

A német T-Mobile vállalati ügyfelei október 4-től, magánelőfizetői pedig november 1-től vehetik igénybe a MultiSIM szolgáltatást, melynek keretein belül minden egyes új SIM kártyáért 30 eurót (8.200 forint) kell fizetni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a hazai T-Mobile mikor vezeti majd be a MultiSIM-et.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák