Connect with us

Piacon a Samsung P310-es kártyamobil

Kütyük

Piacon a Samsung P310-es kártyamobil

A legújabb Samsung kártyamobilra vágyó vásárlók már készíthetik is a pénztárcájukat.

A dél-koreai vállalat munkatársai bejelentették, hogy a nem is olyan rég debütált SGH-P300-as utódmodellje, az SGH-P310 napokon belül Európa szerte fel fog bukkanni a kereskedések polcain.

A készülék billentyűzete az elődtől eltérően már nem annyira számológépre, hanem sokkal inkább hagyományos telefonra hasonlít. A négyszögletes navigomb átadta a helyét kör alakú utódjának és a telefon designja összességében véve sokkal elegánsabb lett.

Lényeges változás, hogy a hátul elhelyezett, LED-alapú segédfénnyel támogatott digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixelről 2 megapixelre nőtt, és a telefon immár microSD (TransFlash) memóriakártyákat is képes kezelni.

A 86x54x8,9 milliméter méretű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék tömege 85 gramm, a TFT technológiájú kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A belső memória kapacitása 80 MB, ezenkívül pedig szólnunk kell még a GPRS és EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiákról, a Bluetooth kompatibilitásról, valamint a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról.

A Samsung újdonságát először a szeptember 1. és 6. között Berlinben megrendezett IFA (Internationalen Funkausstellung) szakkiállítás keretein belül lehetett megtekinteni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom