Connect with us

TV-vevő került a rekordvékony mobilba!

Kütyük

TV-vevő került a rekordvékony mobilba!

A világ legvékonyabb mobiltelefonja most új funkciókkal gazdagodott.

Az Ultra Slim DMB Phone néven is emlegetett, Samsung SCH-B510 típusjelzésű újdonság tulajdonképpen nem más, mint a nálunk is kapható Samsung SGH-X820 (Ultra Edition 6.9) digitális TV-vevő funkcióval kibővített, új kiadása. A műholdas sugárzású digitális televíziós adások vételére alkalmas telefonba ezenkívül egy parányi mozgásérzékelő és egy új, úgynevezett 3D üzenetküldési szolgáltatás is került. A készüléknek egyébként létezik egy földi TV-vevős változata is, mely Samsung SPH-B5100 névre hallgat.

A Samsung SCH-B510 mobiltelefon alig 8,4 milliméter vastag (X820: 6,9 milliméter), így még a legkisebb zsebben, vagy női táskában is könnyen elfér.

Vékonyság ide, vagy oda, a Samsung fejlesztői még egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású, videófelvevős (CIF) digitális fényképezőgépet is be tudtak zsúfolni a mindössze 72 gramm tömegű telefonba, igaz a vaku már hiányzik az optika mellől.

A készülék fontosabb specifikációi közül említést érdemel többek közt a Bluetooth kontroller, a 80 MB-os belső memória, a microSD támogatás, a fejlett MP3 lejátszó szoftver, valamint a 262 ezer színárnyalatú (widescreen, 35×28 milliméter) és 220×176 pixeles felbontású TFT kijelző.

A 630 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor optimális esetben mintegy 210 órás készenléti időt, illetve 2,5 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom