Connect with us

Több száz percnyi ingyen mobilozás!

Kütyük

Több száz percnyi ingyen mobilozás!

A T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Programja az állandó tarifakedvezményeken túl egy újabb akcióval teszi kedvezőbbé a mobilhasználatot.

A T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Program keretében egyedi kedvezményt biztosít, lakossági Aranykártyás ügyfeleinek 200, Platinakártyásoknak 600 díjmentes, hálózaton belül ez év végéig hétvégéken és munkaszüneti napokon felhasználható percet ad.

A 200 és 600 percnyi kedvezmény október 1- 31. közötti regisztráció ellenében vehető igénybe. Az ingyenes perceket a T-Mobile minden olyan lakossági előfizetéses és Domino kártyás ügyfele igényelheti, aki érvényes Arany- vagy Platinakártya jogosultsággal rendelkezik. Regisztrációra a 1430-as ügyfélszolgálati számon vagy a 1777-es Domino központban van lehetőség.

Az október 1. és december 31. között szombatonként és vasárnaponként (kivétel a Domino7 díjcsomag, ahol a péntek is kedvezményes nap), illetve munkaszüneti napokon felhasználható Kapcsolat Aranykártya Program kedvezménypercek 60 másodperces számlázási egységgel vehetők igénybe és a T-Mobile magyarországi hálózatán belüli beszélgetésre használhatók fel.

A percmennyiség az aktiváláskor érvényes szintnek megfelelő, azaz az Arany- és Platinakártyás jogosultságok közötti váltást nem követi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom