Connect with us

Spéci Sony Ericsson karóra

Kütyük

Spéci Sony Ericsson karóra

A Sony Ericsson egy érdekes új mobiltelefon kiegészítő terméket mutatott be.

A Sony Ericsson MBW-100 típusjelzésű újdonság nem más, mint egy Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátvitelre képes, kifejezetten mobilokhoz szánt karóra. A high-tech karóra hagyományos mutatós számlapja alatt egy OLED technológiájú mini kijelző teljesít szolgálatot, mely többek közt arra is képes, hogy jelezze számunkra a bejövő hívásokat, melyeket aztán akár egyetlen gombnyomással elutasíthatunk.

A kis display ezenkívül információval szolgál a bejövő SMS és MMS üzenetekről és a telefon akkumulátorának töltöttségi szintjéről. Az óráról elérhetők a mobiltelefon zenelejátszó funkciói és a készülék riaszt, ha a telefon esetleg kikerülne a 10 méteres körzetéből, vagyis így akár a tolvajok ellen is védekezhetünk.

A 30 méteres mélységig vízálló Sony Ericsson MBW-100 tömege sajnos nem kevesebb mint 187,5 gramm, ebben azonban már benne foglaltatik az aktív Bluetooth mellett mintegy 7 napos működési időt biztosító akkumulátor tömege is.

A piacon 2006 negyedik negyedévében debütáló spéci karóra ajánlott végfelhasználói ára 300 euró, vagyis mintegy 82 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom