Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spéci Sony Ericsson karóra

Kütyük

Spéci Sony Ericsson karóra

A Sony Ericsson egy érdekes új mobiltelefon kiegészítő terméket mutatott be.

A Sony Ericsson MBW-100 típusjelzésű újdonság nem más, mint egy Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátvitelre képes, kifejezetten mobilokhoz szánt karóra. A high-tech karóra hagyományos mutatós számlapja alatt egy OLED technológiájú mini kijelző teljesít szolgálatot, mely többek közt arra is képes, hogy jelezze számunkra a bejövő hívásokat, melyeket aztán akár egyetlen gombnyomással elutasíthatunk.

A kis display ezenkívül információval szolgál a bejövő SMS és MMS üzenetekről és a telefon akkumulátorának töltöttségi szintjéről. Az óráról elérhetők a mobiltelefon zenelejátszó funkciói és a készülék riaszt, ha a telefon esetleg kikerülne a 10 méteres körzetéből, vagyis így akár a tolvajok ellen is védekezhetünk.

A 30 méteres mélységig vízálló Sony Ericsson MBW-100 tömege sajnos nem kevesebb mint 187,5 gramm, ebben azonban már benne foglaltatik az aktív Bluetooth mellett mintegy 7 napos működési időt biztosító akkumulátor tömege is.

A piacon 2006 negyedik negyedévében debütáló spéci karóra ajánlott végfelhasználói ára 300 euró, vagyis mintegy 82 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés