Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson W830i: újabb Walkman csúszkamobil

Kütyük

Sony Ericsson W830i: újabb Walkman csúszkamobil

A Sony Ericsson kiadta a W850i csúszkamobil enyhén módosított testvérmodelljét.

Míg a W850i a 3G-t támogatja, de az EDGE-et nem, addig a most érkezett W830i éppen fordítva, a 3G-t nem ismeri, de az EDGE-et annál inkább!

A fekete, valamint fehér színváltozatokban kapható, szétcsúsztatható kialakítású újdonság alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 21 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 116 gramm.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W830i hátul helyet kapott fő fényképezőgépe elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-alapú vakujáról, videófelvevő üzemmódjáról, valamint négyszeres átfogású digitális zoomjáról ismerszik meg. A W850i második kamerája ezúttal kimaradt a telefonból.

A 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző legfontosabb specifikációi közé tartozik a 240×320 pixeles felbontás, valamint a 18 bites színmélység (262 ezer színárnyalat). A belső memória 64 MB-os kapacitású, és Memory Stick PRO Duo memóriakártyák révén egyszerűen bővíthető. A gyári csomagban egyébként egy 1 GB-os kártya található.

A teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitással felvértezett W850i továbbfejlesztett, Walkman 2.0 zenelejátszó alkalmazást tudhat magáénak. Ugyancsak újdonság a TrackID szolgáltatás, melynek lényege, hogy a telefonnal felvehetünk például néhány másodpercnyi rádióadást, majd pedig ezt a zenei részletet beküldhetjük a Gracenote zenei adatbázisba, ami aztán visszaküldi a zeneszám részletes adatait a telefonra.

Említést érdemel továbbá az USB 2.0 Mass Storage funkció, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, az RDS funkciós sztereó FM rádió, valamint, hogy a telefon gombjai képesek a hallgatott zene ritmusára villogni.

A Sony Ericsson W830i várhatóan valamikor a negyedik negyedévben jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés