Connect with us

technokrata

Motorola KRZR K1 a T-Mobile-nál

Kütyük

Motorola KRZR K1 a T-Mobile-nál

Az általunk a napokban tesztelt Motorola KRZR K1 hirtelen felbukkant a T-Mobile termékkínálatában.

Sajnos egyelőre még nem a hazai T-Mobile-nál, hanem a német T-Mobile-nál kapható a sokak által várva várt készülék, még pedig Relax 100 csomagban 99 eurós áron. Ez az ár magában foglal többek közt egy 128 MB kapacitású memóriakártyát, valamint egy vezetékes sztereó headsetet.

A divatos szétnyitható kialakítású Motorola újdonság csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak.

A Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola K1-ről készült írásunk a ˝Tesztek˝ szekcióban érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom