Connect with us

technokrata

Magyarországra jön a fehér csokimobil

Kütyük

Magyarországra jön a fehér csokimobil

Az LG Electronics Magyarországon is bevezeti a Black Label sorozat második tagját, a fehér színű Chocolate Phone-t.

Hazánkban a sorozat eddigi sikerét a több mint 5.000 eladott fekete csoki mobil példázza és az LG Electronics Magyar Kft. vezetősége hisz a fehér csoki sikerében is.

A KG800 néven is ismert telefon fehér felületén, a korábban már megismert vörös színnel világító éritőgombos kijelzők csak a készülék használatakor világítanak. Technikailag egyébként a fehér és a fekete csokimobil teljesen megegyezik egymással.

A készülék egyúttal környezetbarát is, és az Európai Unió tanúsítványát is elnyerte, ugyanis megfelel az Európában júliusban hatályba lépett, veszélyes anyagok eltávolításáról szóló szabályozásnak. A tanúsítvány elnyerése érdekében az LG Electronics a Chocolate Phone számos tulajdonságát továbbfejlesztette. A nyomógombokat alumíniummal és ónnal borították. Más alkatrészeket, melyek veszélyes anyagokat tartalmazhattak, nem toxikus anyagúra cseréltek le. Az LG Electronics ezen túlmenően ólommentes forrasztóanyagot használt a PWB (Printed Wired Board) elem részeinek rögzítéséhez.

Az alaphelyzetben 95x48x15,2 milliméter méretű, 83 gramm tömegű LG KG800 TFT kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). Az integrált kamerával maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a belső memória pedig 128 MB-os kapacitással bír. Említést érdemel továbbá a GRPS adatátvitel, a Bluetooth támogatás, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a WAP 2.0 böngésző.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom