Connect with us

Ki nyeri a választást?

Kütyük

Ki nyeri a választást?

Az áprilisi ˝Választás 2006˝ mikroportál sikere után a Magyar Távirati Iroda és a Vodafone Magyarország az őszi, önkormányzati választásra ismét létrehozott egy, a voksolással foglalkozó tematikus mobil oldalt a Vodafone live!-on.

A szeptember 26-án indult ˝Választási hírek˝ oldal az önkormányzati választások legfontosabb eseményeiről, kampányrendezvényeiről, beszédekről, vitákról, a választás előkészítésének híreiről, a választási szervek működéséről, az Országos Választási Bizottság döntéseiről, valamint a voksolás menetéről tartalmaz folyamatosan frissülő információkat.

A tavaszi tapasztalatok alapján várhatóan most is a választás éjszakáján keresik fel legtöbben az oldalt. Az MTI munkatársai vasárnap este jelen lesznek a legfontosabb helyszíneken, többek között az Országos Választási Bizottság irodájában és a pártoknál is, így az előfizetők elsőként értesülhetnek a legfrissebb hírekről, eredményekről, reakciókról.

A választási mikroportál a Vodafone live!/ Hírek & Időjárás / Választási hírek oldalon érhető el.

A Vodafone 3G felhasználói a napi eseményekről a szöveges hírek mellett videó formájában is tájékozódhatnak. Az MTI Mobil Híradó a nemzeti hírügynökség késő délutáni másfél perces hírösszefoglalója a nap legfontosabb magyar és külföldi politikai, gazdasági történéseiről képpel és szöveggel. A kifejezetten mobiltelefonokra készített MTI Mobil Híradó aktuális hírösszefoglalói naponta 17 óra után érhetők el a Vodafone live! / 3G / Mobil videók / Hírek / MTI Hírek oldalon.

A Magyar Távirati Iroda tematikus választási tartalomszolgáltatásában elfogadja a kampánycsenddel kapcsolatban kiadott vonatkozó tartalomszolgáltatói irányelveket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom