Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ki nyeri a választást?

Kütyük

Ki nyeri a választást?

Az áprilisi ˝Választás 2006˝ mikroportál sikere után a Magyar Távirati Iroda és a Vodafone Magyarország az őszi, önkormányzati választásra ismét létrehozott egy, a voksolással foglalkozó tematikus mobil oldalt a Vodafone live!-on.

A szeptember 26-án indult ˝Választási hírek˝ oldal az önkormányzati választások legfontosabb eseményeiről, kampányrendezvényeiről, beszédekről, vitákról, a választás előkészítésének híreiről, a választási szervek működéséről, az Országos Választási Bizottság döntéseiről, valamint a voksolás menetéről tartalmaz folyamatosan frissülő információkat.

A tavaszi tapasztalatok alapján várhatóan most is a választás éjszakáján keresik fel legtöbben az oldalt. Az MTI munkatársai vasárnap este jelen lesznek a legfontosabb helyszíneken, többek között az Országos Választási Bizottság irodájában és a pártoknál is, így az előfizetők elsőként értesülhetnek a legfrissebb hírekről, eredményekről, reakciókról.

A választási mikroportál a Vodafone live!/ Hírek & Időjárás / Választási hírek oldalon érhető el.

A Vodafone 3G felhasználói a napi eseményekről a szöveges hírek mellett videó formájában is tájékozódhatnak. Az MTI Mobil Híradó a nemzeti hírügynökség késő délutáni másfél perces hírösszefoglalója a nap legfontosabb magyar és külföldi politikai, gazdasági történéseiről képpel és szöveggel. A kifejezetten mobiltelefonokra készített MTI Mobil Híradó aktuális hírösszefoglalói naponta 17 óra után érhetők el a Vodafone live! / 3G / Mobil videók / Hírek / MTI Hírek oldalon.

A Magyar Távirati Iroda tematikus választási tartalomszolgáltatásában elfogadja a kampánycsenddel kapcsolatban kiadott vonatkozó tartalomszolgáltatói irányelveket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés