Connect with us

technokrata

Ingyenes hívások az új zenetelefonnal

Kütyük

Ingyenes hívások az új zenetelefonnal

Ingyenes hívások és zenelejátszás egyben – ez az Asus új Skype zenetelefonja.

Az Asus bemutatta a világ első vezeték nélküli Skype zenetelefonját, az AiGuru S1-et. Ingyenes nemzetközi hívások Skype támogatással, Wi-Fi technológia, vezeték nélküli zenelejátszás és távirányítás: ez az Asus AiGuru S1.

A 802.11b/g támogatással az AiGuru S1 Skype hívásokat képes kezdeményezni vezetékekhez való kötöttségek nélkül Ez a felhasználók számára szabadságot jelent, hiszen bátran járkálhatnak a házban telefonbeszélgetés közben is. Ellentétben azokkal a vezeték nélküli Skype telefonokkal, amelyek a Bluetooth technológiát használják, az AiGuru S1 kiváló jelminőséget és nagyobb lefedettséget tesz lehetővé. Ezen túl nem számít, hogy hol helyezzük el a számítógépet, mert az AiGuru S1 felhasználói az eszköz használatakor nincsenek számítógépükhöz vagy laptopjukhoz kötve.

A számítógépen tárolt dalokat Wi-Fi kapcsolaton keresztül lehet elérni és lejátszani. Ez szintén a vezetékek nélküli, kényelmes zenehallgatást szolgálja. Ezenkívül távirányítási funkcióval és Microsoft Media Player támogatással is rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zenemappáikat kezeljék, használják a lejátszás, megállítás, szünet és ugrás funkciókat anélkül, hogy a számítógép közvetlen közelében lennének.

Hívófél azonosító megjelenítése, telefonkönyv megnyitása, hívásnapló, konferencia-beszélgetésekhez is alkalmas kihangosítás és üzenetrögzítő funkciók teszik teljessé az AiGuru S1-t. Ellentétben más Skype telefonokkal, a telefonszámok kereséséhez, vagy a hívásnapló megtekintéséhez nincs szükség a számítógépre. Csupán néhány gombnyomás, és minden információ láthatóvá válik az AiGuru LCD kijelzőjén. Továbbá az AiGuru S1 kettős audió csatornával rendelkezik, így működés közben sem zavarja a számítógép más audió funkcióit. Nézhetünk DVD-t vagy játszhatunk is a PC-n, miközben tetszőleges távolságra a számítógéptől telefonhívásokat bonyolítunk le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom