Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotók: luxusmobilok párharca

Kütyük

Exkluzív fotók: luxusmobilok párharca

Egymásnak eresztettük a Nokia egyik jelenlegi legdrágább mobiltelefonját és a Vertu egyik igen csak borsos árú készülékét.

A Nokia szeptember elején rántotta le a leplet, az azóta már általunk is tesztelt Nokia 8800 Sirocco Edition-ről. Ezt a mobiltelefont elsősorban azoknak a tehetős vásárlóknak szánja a gyártó, akik már unják a tömegeknek szánt készülékeket és valami egyedit, valami többet szeretnének.

Vannak azonban olyan vásárlók is, akiknek még egy Nokia 8800 Sirocco Edition sem elégíti ki minden vágyukat. Számukra fejlesztették ki a Vertu telefonokat, melyek nem tudásukkal, hanem sokkal inkább nemes mivoltukkal hívják fel magukra a figyelmet. A kézzel gyártott, különleges anyagokkal teletűzdelt Vertu telefonoknak azonban rendesen megkérik az árukat.

Az alábbi fotókon látható készülékek közül a Nokia 8800 ára 250 ezer forint körül mozog, a Vertu Ascent Azure Editiont pedig mintegy 1,4-1,5 millió forint ellenében vihetjük haza. Mindkét készüléket külön-külön teszteltük már, tehát az érdeklődőknek érdemes körülnézniük a ˝Tesztek˝ szekcióban!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés