Connect with us

Yahoo!-val izmosodik a Nokia mobilkeresője

Kütyük

Yahoo!-val izmosodik a Nokia mobilkeresője

A Nokia multimédiás készülékek zökkenőmentesen átfésülik az Internetet.

A Nokia és a Yahoo! bejelentette, hogy a Yahoo! Search keresőmotor még szorosabban beépült a helyi szolgáltatásokhoz, internetoldalakhoz, és mobiltartalmakhoz egyszerű, kényelmes, és gyors utat és kapcsolatot biztosító, mindig kéznél lévő Nokia Mobile Search alkalmazásba. A Nokia szélesíti a Nokia Nseries multimédiás számítógépek és más Nokia S60 készülékek keresőinek választékát. A Yahoo! többféle Nokia készüléken és több mint tíz nyelven jeleníti meg internetes keresésének eredményét, így a felhasználók valós időben férhetnek hozzá az információkhoz és a tartalmakhoz.

A Nokia és a Yahoo! 2005 áprilisa óta dolgozik együtt azon, hogy a mobil készülékek felhasználó megfelelő minőségben élvezhessék az internetes szolgáltatások, többek között a keresők nyújtotta előnyőket. A Nokia feltett célja, hogy az internetszolgáltatást szervesen összekapcsolja a telefonok többi funkciójával.

Az együttműködés hatására a Mobile Search használata máris fokozódott. A kezdeti adatok szerint a felhasználók a képkeresések eredményének 86 százalékát nyitják meg, 36 százalékát elmentik a Galériába, és a keresések 85 százalékánál a keresett információ eléréséhez a böngészőt is elindítják. A Nokia Mobile Search megjelenésének köszönhetően a mobiltelefonos keresési szolgáltatást felfedező felhasználók száma is növekszik majd, mivel sok esetben a keresési funkció közvetlenül a menüből lesz elindítható.

A Nokia Mobile Search alkalmazás egyes piacokon a Nokia N80 Internet Edition, a Nokia N73, a Nokia N93, a Nokia N70, a Nokia N71, a Nokia 6630, a Nokia 6680, és a Nokia 6681 normál értékesítési csomagjában lesz megtalálható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom