Connect with us

Hi-fi sztereó hangzás a Nokiától

Kütyük

Hi-fi sztereó hangzás a Nokiától

A Nokia a közeljövőben minden korábbinál nagyobb figyelmet kíván szentelni a mobil zenehallgatásnak.

A finn gyártó azt tervezi, hogy 2006-ban több mint 80 millió, fejlett MP3 zenelejátszó funkcióval rendelkező készüléket ad el, de a Nokia a muzikális telefonok mellett a sztereó kiegészítő termékeket sem hanyagolja el.

A most debütált Nokia Stereo Headset HS-81 típusjelzésű fejhallgatón egy szolid kis felirat azt hirdeti, hogy ˝Sennheiser˝. Azt hiszem ez a szó abszolút garanciát jelent az első osztályú hangzásra. A Sennheiserrel közösen kifejlesztett és gyártott sztereó headset fekete/szürke színben kapható idén ősztől. A vezetékes újdonság pontos ára egyelőre ismeretlen.

A Nokia Stereo Headset HS-81-hez hasonlóan a Nokia Advanced Music Headphones HS-62 is elsősorban azok számára készült, akik a hi-fi minőségű hangzást a mobiltelefonjukon sem szeretnék nélkülözni. A 40 milliméteres hangszórókkal szerelt füles kényelmes viseletet biztosít. Ha a vezetékes készülék használaton kívül van, akár könnyen össze is hajtható, így kevesebb helyet foglal. A termék árát egyelőre nem közölte a gyártó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom