Connect with us

technokrata

Asztali Nokia hangrendszerek

Kütyük

Asztali Nokia hangrendszerek

A Nokia azokra a mobilosokra is gondolt, akik a telefonjukon tárolt zenéket esetleg a körülöttük levőkkel is meg szeretnék osztani.

A most bemutatott Nokia Music Speakers MD-3 egy kis méretű, ennek megfelelően könnyen hordozható hangszóró szett, mely a gyártó szerint méreteihez képest meglepően jól adja vissza a mélyhangokat. A klasszikus designt kapott mini hangfal egy szimpla 3,5 milliméteres audiocsatlakozón keresztül köthető össze az arra alkalmas mobiltelefonokkal, illetve egyéb zenelejátszó készülékekkel. Az egyelőre ismeretlen árú Nokia Music Speakers MD-3 kiegészítői közé tartozik többek közt a Nokia Audio Adapter AD-15, a Nokia Universal Headphone Adapter AD-50 és a Nokia AC-4 utazó töltő.

Míg a Nokia Music Speakers MD-3 hagyományos, addig az ugyancsak most érkezett Nokia Music Speakers MD-4 teljesen újszerű formát kapott. A mindössze 130 gramm tömegű hangszóró alaphelyzetben félbe van hajtva és össze van csukva, használat közben viszont egyedi V formát vesz fel. A Nokia Music Speakers MD-4 kapcsán említést érdemel még a beépített sztereó erősítő, illetve az integrált rádióantenna.

Mindkét termék forgalmazását valamikor idén ősszel kezdi meg a gyártó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom