Connect with us

ASUS: vezeték nélküli Skype zenetelefon

Kütyük

ASUS: vezeték nélküli Skype zenetelefon

Az AiGuru S1 távirányító és vezeték nélküli zenelejátszó funkciót is kínál a számítógépen tárolt zenék hallgatásához.

ASUSTeK Computer bejelentette a világ első vezeték nélküli Skype zenetelefonját, az AiGuru S1-t. Nlhány jellemzője: ingyenes nemzetközi hívások Skype támogatással, Wi-Fi technológia, vezeték nélküli zenelejátszás és távirányítás. 802.11b+g támogatással az AiGuru S1 Skype hívásokat képes kezdeményezni vezetékekhez való kötöttségek nélkül. Ez a felhasználók számára szabadságot jelent, hiszen bátran járkálhatnak a házban telefonbeszélgetés közben is. Ellentétben azokkal a vezeték nélküli Skype telefonokkal, amelyek a Bluetooth technológiát használják, az AiGuru S1 kiváló jelminőséget és sokkal nagyobb lefedettséget tesz lehetővé. Ezen túl nem számít, hogy hol helyezzük el a számítógépet, mert az AiGuru S1 felhasználói az eszköz használatakor nincsenek számítógépükhöz vagy laptopjukhoz kötve.

Vezeték nélküli zenelejátszó

Az AiGuru S1 hangszórója MP3 lejátszó funkcióival ruházza fel. A számítógépen tárolt dalokat Wi-Fi kapcsolaton keresztül lehet elérni és lejátszani. Ez szintén a vezetékek nélküli, kényelmes zenehallgatást szolgálja. Ezen kívül távirányítási funkcióval és Microsoft Media Player támogatással is rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zenemappáikat kezeljék, használják a lejátszás, megállítás, szünet és ugrás funkciókat anélkül, hogy a számítógép közvetlen közelében lennének.

Telefon funkciók

Hívó fél azonosító megjelenítése, telefonkönyv megnyitása, hívásnapló, konferencia-beszélgetésekhez is alkalmas kihangosítás és üzenetrögzítő funkciók teszik teljessé az AiGuru S1-t. Ellentétben más Skype telefonokkal, a telefonszámok kereséséhez vagy a hívásnapló megtekintéséhez nincsen szükség a számítógépre. Csupán néhány gombnyomás, és minden információ láthatóvá válik az AiGuru LCD-én. Továbbá az AiGuru S1 kettős audió csatornával rendelkezik, így működés közben sem zavarja a számítógép más audió funkcióit. Nézhetünk DVD-t vagy játszhatunk is a PC-n, miközben tetszőleges távolságra a számítógéptől telefonhívásokat bonyolítunk le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom