Connect with us

technokrata

Ultra-vékony LG kártyamobil – TV-vevővel!

Kütyük

Ultra-vékony LG kártyamobil – TV-vevővel!

Az LG Electronics számára az sem jelentett különösebb akadályt, hogy digitális TV-vevőt zsúfoljon egy ultra-vékony mobilba.

A dél-koreai székhelyű gyártó legfrissebb, T-DMB kompatibilis készüléke LG SB610 névre hallgat, és érdekessége, hogy vastagsága mindössze 10,95 millimétert. A hagyományos kialakítású újdonság 95 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 74 gramm tömegű.

A billentyűzet az LG KG800-hoz hasonlóan sakktábla-szerű kialakítást kapott. Egyedi megoldás, hogy a billentyűzeten négy sorban és négy oszlopban helyezkednek el a gombok. A navigációs billentyű a felső két sor, illetve oszlop között került elhelyezésre.

A háromnormás, GPRS Class 10-képes LG SB610 TFT technológiájú kijelzője 320×240 képpontos felbontású és 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátlapon található kis kamera lelke egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS képszenzor.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a sztereó FM rádió, az MP3 lejátszó alkalmazás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 támogatás, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, valamint a microSD (TransFlash) memóriakártyák kezelése.

A nemrégiben debütált Samsung SGH-P310-hez hasonló külsejű LG SB610 kezdőára várhatóan 112 ezer forint körül alakul majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom