Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-vékony LG kártyamobil – TV-vevővel!

Kütyük

Ultra-vékony LG kártyamobil – TV-vevővel!

Az LG Electronics számára az sem jelentett különösebb akadályt, hogy digitális TV-vevőt zsúfoljon egy ultra-vékony mobilba.

A dél-koreai székhelyű gyártó legfrissebb, T-DMB kompatibilis készüléke LG SB610 névre hallgat, és érdekessége, hogy vastagsága mindössze 10,95 millimétert. A hagyományos kialakítású újdonság 95 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 74 gramm tömegű.

A billentyűzet az LG KG800-hoz hasonlóan sakktábla-szerű kialakítást kapott. Egyedi megoldás, hogy a billentyűzeten négy sorban és négy oszlopban helyezkednek el a gombok. A navigációs billentyű a felső két sor, illetve oszlop között került elhelyezésre.

A háromnormás, GPRS Class 10-képes LG SB610 TFT technológiájú kijelzője 320×240 képpontos felbontású és 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátlapon található kis kamera lelke egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS képszenzor.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a sztereó FM rádió, az MP3 lejátszó alkalmazás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 támogatás, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, valamint a microSD (TransFlash) memóriakártyák kezelése.

A nemrégiben debütált Samsung SGH-P310-hez hasonló külsejű LG SB610 kezdőára várhatóan 112 ezer forint körül alakul majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés