Connect with us

Új Nokia mobilok: N75, N81, N83…

Kütyük

Új Nokia mobilok: N75, N81, N83…

A Nokia várhatóan a holnap kezdődő Nokia Open Studio rendezvényen lebbenti majd fel a fátylat legfrissebb fejlesztéseiről.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a finnek vélhetően ezen a rendezvényen mutatják be első ultra-vékony készüléküket, a Nokia N75-öt. Az egyelőre ismeretlen méretű N75 egy GPRS, EDGE és UMTS kompatibilis újdonság, melyben egy 2,4 colos képátlóval rendelkező, QVGA (240×320 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT display teljesít szolgálatot. A digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixel.

Ugyancsak komoly érdeklődésre tarthat számot az egyelőre meglehetősen titokzatos Nokia N81. Az előzetes híradások arról szólnak, hogy ez a hagyományos kialakítású telefon egy nem kevesebb mint 10 GB kapacitású, miniatűr méretű merevlemezt foglal magába. Az N81 kapcsán szólnunk kell még továbbá a GPRS, EDGE és UMTS támogatásról, a Wi-Fi és Bluetooth kontrollerről, valamint a fejlett zenelejátszási képességekről.

A Nokia N83, vagy tán Nokia N95 néven érkező csúszkamobil érdekessége, hogy hátlapjában egy 5 megapixeles felbontású, autofókuszos (Carl Zeiss) kamerát találunk. A vérbeli high-end modell technikai specifikációi igen csak meggyőzőnek tűnnek: 3G és HSDPA támogatás, nagyméretű QVGA kijelző, 160 MB-os belső memória, microSD bővíthetőség, GPS, Wi-Fi és Bluetooth 2.0.

Megjegyzendő, hogy ezek mind előzetes, nem hivatalos információk, a holnapi bejelentés után viszont már a végleges specifikációkkal fogunk jelentkezni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom