Connect with us

technokrata

Exkluzív élőfotók: Vertu luxus-headset

Kütyük

Exkluzív élőfotók: Vertu luxus-headset

A különböző luxus-mobiljairól ismert Vertu nemrégiben mutatta be első vezeték nélküli headsetét, melyet mi most saját készítésű fotókon mutatunk meg olvasóinknak.

A Vertu Aerius nevezetű headsetet az a Jacob Jensen tervezte, aki a korábbiakban többek közt a Bang & Olufsen-nek is dolgozott már: a termék elegáns designja tökéletesen passzol a Vertu telefonok exkluzivitásához.

A 40 milliméter hosszú, 20 milliméter széles és 20 milliméter vastag headset újdonság tömege nem éri el a 10 grammot, így viselője szinte alig érzi, hogy valami van a fülén. A Vertu Aerius belsejében egy nagy teljesítményű DSP (Digital Signal Processor) chip teljesít szolgálatot, mely egyrészt minimálisra csökkenti a zajokat, másrészt pedig teljesen automatikusan állítja a hangerőt.

A Bluetooth 1.2 kompatibilis termék a headset és hands-free profilokat egyaránt támogatja, nagy kapacitású akkumulátora pedig optimális esetben 6 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A Vertu Aerius-t elegáns bőrtokban forgalmazza a gyártó. A termék ára 320 euró, vagyis mintegy 88 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom