Connect with us

Új Nokia kagylómobil

Kütyük

Új Nokia kagylómobil

A Nokia, összecsukható mobiltelefonjainak portfolióját tovább bővítve, bemutatta az új, kedvező árú Nokia 6085 telefont.

A Nokia 6085 tervezésénél a könnyű használatra, a modern technológiára, és a tartósságra helyezték a hangsúlyt. A négysávos Nokia 6085 adók és kedvezmények nélküli ára 175 euró körül mozog majd, szállítása pedig várhatóan 2006 utolsó negyedévében indul. A fekete változat mellett a Nokia 6085 friss színekben, többek között aranyló homokszínben, rózsaszínben, és ezüstös szürkében is megjelenik.

A Nokia 6085 jól olvasható, nagy színes kijelzővel bír, mely 262 ezer színárnyalatot jelenít meg. A borításon található, kék fénnyel megvilágított kijelzőről a telefon kinyitása nélkül is kényelmesen leolvasható a hívó neve, a pontos idő, és az akkumulátor állapota. A Nokia 6085 bővíthető memóriájú, beépített kamerát tartalmaz, így a jeles családi eseményeken, például egy focimeccse,n vagy egy táncpróbán mindig kéznél lesz egy videokamera. A zeneszeretők a Nokia 6085 a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatóval kényelmesen használható, beépített zenelejátszóját és FM rádióját, illetve sztereó audio-streaming szolgáltatását kedvelik majd.

A képek, videofelvételek, és zenék a külön megvásárolható, a készülék kikapcsolása nélkül cserélhető, és akár 2 GB tárhelyet biztosító microSD memóriakártyán tárolhatók, és arról mutathatók meg. A szolgáltatáskínálatot a Nokia 6085 vezeték nélküli Bluetooth technológiája teszi teljessé, mellyel gyorssá és egyszerűvé válik a más készülékekkel folytatott kommunikáció, például a telefon és a számítógép közötti szinkronizálás, a képek átküldése, vagy a vezeték nélküli tartozékok használata.

A Nokia 6085 átfogó funkciókészlettel segíti a kapcsolattartást családtagjainkkal és barátainkkal. Egyszerű üzenetküldést és hangkommunikációt biztosít, többek között MMS-t, Nokia Xpress hangüzenet-szolgáltatást, továbbfejlesztett e-mailt, és Push to talkot. A hírek keresése, vagy a képek feltöltése is gyerekjáték a telefon xHTML böngészőjével és az EDGE-nek köszönhetően nagy adatsebességgel.

A Nokia 6085 beszélgetési ideje öt óra, míg akár tíz napig áll készenlétben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom