Connect with us

Mobiltelefon vásárlás – automatából!

Kütyük

Mobiltelefon vásárlás – automatából!

A Motorola a mobiltelefon értékesítés egy érdekes új formáját dolgozta ki.

A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett amerikai vállalat a különböző bevásárlóközpontokban és repülőtereken olyan automata berendezéseket kíván elhelyezni, melyek segítségével nem csak mobil készülékeket, hanem kiegészítő termékeket is lehet vásárolni.

A Motorola mindezt olyannyira komolyan gondolja, hogy a kísérleti projektet már be is indította. Egy-egy rendszer már működik is a San Francisco-i nemzetközi repülőtéren, illetve egy Chicago-i áruházban. A vállalat azt tervezi, hogy novemberben már húsz Egyesült Államokbeli helyszínen fog üzemeltetni mobiltelefon automatát.

A teljesen automatizált működésű berendezésekben körülbelül 20-25 Motorola termék kap helyet, így például a népszerű ultra-vékony RAZR telefonok, a Moto Q okostelefon, valamint különböző Bluetooth vezeték nélküli headsetek, illetve autós töltö készülékek.

Az érintőkijelzővel felvértezett, Instantmoto névre keresztelt automatákat egy San Francisco-i cég, a Zoom Systems gyártja. A mobiltelefon vásárlás ezen újfajta módját választó vásárlóknak hitelkártyával, vagy bankkártyával kell rendelkezniük.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom