Connect with us

technokrata

A kínaiak ismét másoltak

Kütyük

A kínaiak ismét másoltak

A kínai mobiltelefon másoló és hamisító ipar újfent hallatott magáról.

Történt ugyanis, hogy a TechFaith nevezetű kínai cég bemutatta az igen csak nehezen kiejthető nevű UBiQUiO 601-et, ami tulajdonképpen nem más, mint a HTC Universal, vagyis például az MDA Pro kiköpött mása. A hasonlóság egyébként csak a külcsínt illetően fedezhető fel, ugyanis a belbecs számos tekintetben különbözik egymástól.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) HTC klón sem 3G, sem pedig EDGE hálózatokban nem használható, vagyis a jövőbeli vásárlóknak meg kell elégedniük a jó öreg GPRS adatátviteli technológiával. Wireless téren említést érdemel még a Bluetooth 1.2 és a 802.11b/g szabványú Wi-Fi.

A széthajtható és egyben elforgatható kialakítású, Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű UBiQUiO 601-ben egy Texas Instruments-féle OMAP 750-es mikroprocesszor lakozik, ezenkívül pedig 64 MB RAM és 128 MB ROM memória is került a készülékbe.

A 2,8 colos képátlójú érintőkijelző 240×320 pixelt és 65 ezer színárnyalatot tudhat magáénak. A kamera felbontás tekintetében képes ráverni az eredeti HTC modellre, ugyanis akár 2 megapixeles felbontásban is fotózhatunk a segítségével.

A miniSD memóriakártyákkal bővíthető UBiQUiO 601 árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom