Connect with us

technokrata

Vadiúj játékok Nokia mobilokra

Kütyük

Vadiúj játékok Nokia mobilokra

Az Electronic Arts több millió Nokia készüléktulajdonost lát majd el mobiljátékokkal a Nokia Content Discoverer (tartalomfelfedező) segítségével.

A megoldásnak köszönhetően a mobilkészüléken található ˝üzleten˝ keresztül a mobiltulajdonosok könnyen hozzáférhetnek a letölthető tartalmakhoz. Az ügyfelek a karácsonyi ünnepek közeledtével hét Electronic Arts játékot tölthetnek majd le, a Tetris-t, a Tetris Mania-t, a The Sims 2-t, a Doom-ot, a FIFA 06-ot, a Tiger Woods PGA TOUR 06-ot, és a FIFA Street 2-t. 2007 közepétől kezdve az Electronic Arts kifejezetten a Nokia S60 készülékekre tervezett világklasszis EA játékokkal támogatja majd a Nokia új generációs mobiljáték platformjának bevezetését.

A Nokia készülékek tulajdonosai a továbbfejlesztett játékminőségre, kiváló teljesítményre, és ösztönösen használható készülékekre számíthatnak.A Nokia 2007 első felében bemutatkozó, új generációs mobiljáték platformjával az új játékok számos Nokia telefonon könnyen elérhetők, megvásárolhatók, lejátszhatók és megoszthatók lesznek.

Az Electronic Arts több népszerű EA Sports és EA márkájú mobiljátékot szállít majd az új generációs mobiljátékok bemutatkozása alkalmából.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle