Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadiúj játékok Nokia mobilokra

Kütyük

Vadiúj játékok Nokia mobilokra

Az Electronic Arts több millió Nokia készüléktulajdonost lát majd el mobiljátékokkal a Nokia Content Discoverer (tartalomfelfedező) segítségével.

A megoldásnak köszönhetően a mobilkészüléken található ˝üzleten˝ keresztül a mobiltulajdonosok könnyen hozzáférhetnek a letölthető tartalmakhoz. Az ügyfelek a karácsonyi ünnepek közeledtével hét Electronic Arts játékot tölthetnek majd le, a Tetris-t, a Tetris Mania-t, a The Sims 2-t, a Doom-ot, a FIFA 06-ot, a Tiger Woods PGA TOUR 06-ot, és a FIFA Street 2-t. 2007 közepétől kezdve az Electronic Arts kifejezetten a Nokia S60 készülékekre tervezett világklasszis EA játékokkal támogatja majd a Nokia új generációs mobiljáték platformjának bevezetését.

A Nokia készülékek tulajdonosai a továbbfejlesztett játékminőségre, kiváló teljesítményre, és ösztönösen használható készülékekre számíthatnak.A Nokia 2007 első felében bemutatkozó, új generációs mobiljáték platformjával az új játékok számos Nokia telefonon könnyen elérhetők, megvásárolhatók, lejátszhatók és megoszthatók lesznek.

Az Electronic Arts több népszerű EA Sports és EA márkájú mobiljátékot szállít majd az új generációs mobiljátékok bemutatkozása alkalmából.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés