Connect with us

technokrata

Szótanulás és szótanítás mobiltelefonon

Kütyük

Szótanulás és szótanítás mobiltelefonon

A mindig nálunk lévő mobiltelefon mostantól már a nyelvtanulásban is segítségünkre lehet.

A szeptember 19-én indult WorldLearner.com website szolgáltatásai tanulók, tanárok és iskolák számára egyaránt kínál szótanuló és szótanító megoldásokat. A WordLearner.com palettáján szerepelnek online játékok és feladatok, egy ingyenesen letölthető mobiltelefonos szoftver, valamint egy olyan webes felület, mely testreszabható oktatói és tanulói feladatlapok elkészítését teszi lehetővé. A szolgáltatások mindegyike arra hivatott, hogy segítse a felhasználókat szókincsük fejlesztésében, szinte bármilyen, általuk választott nyelven.

˝A WordLearner.com szolgáltatásai kilépnek az internet határai közül. J2ME alapú ingyenes mobiltelefonos szoftverünkkel utazás közben is lehetséges a szótanulás˝ – mondta Benedek Balázs, informatikai igazgató.

˝Emellett a felhasználók teljes mértékben testreszabható és kinyomtatható, tanórai feladatlapokat (keresztrejtvényt, szókereső feladványokat), vagy akár szótanuló kártyákat készíthetnek. A nyelviskolák és egyéb oktatási intézmények feltölthetik logójukat, mely egyetlen kattintással megjeleníthető és kinyomtatható feladatlapjaikon. Így egyszerre jutnak hozzá egy egyedülálló oktatási eszközhöz és értékes marketing-felülethez˝.

A weboldal szinte minden szolgáltatása ingyenesen elérhető – 50 szóig. A fizető tagsággal, mely évi 16 dollárnál kezdődik, ez a szólimit akár 15.000 szóig is kiterjeszthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom