Connect with us

Samsung Z650i: egy korrekt mobil

Kütyük

Samsung Z650i: egy korrekt mobil

A Samsung most egy újabb középkategóriás 3G mobiltelefonnal rukkolt elő.

A Samsung SGH-Z650i típusjelzése igen csak beszédes: a Z betű a harmadik generációs funkciókra utal, az i betű pedig arra enged következtetni, hogy a telefon i-mode kompatibilis. Az elegáns fekete készülék szétcsúsztatható kialakítást kapott – a 95 gramm tömegű telefon alaphelyzetben 101,5 milliméter hosszú, 51,5 milliméter széles és 15,9 milliméter vastag.

A kijelző alatti részen négy darab érintőgombot helyeztek el a fejlesztők, középen pedig egy kör alakú Jog-Dial kezelőszervre lehetünk figyelmesek. A TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

Vérbeli 3G telefonról lévén szó, egy helyett rögtön két kamerát kapunk a pénzünkért. A videóhívásokhoz szánt előlapi kamera VGA felbontással rendelkezik, a hátlapba integrált fő fényképezőgéppel pedig maximum 2 megapixeles fotók készíthetők. Utóbbi kamera természetesen videófelvevős és még vakut is kapott.

Akinek a háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-Z650i 138 MB-os belső memóriája esetleg szűkös lenne, miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővítheti a tárkapacitást. Wireless téren említést érdemel többek közt a GPRS, EDGE, UMTS és Bluetooth (sztereó headset) adatátviteli technológia.

A 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 4 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt tesz lehetővé. A várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom