Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan látod Magyarországot?

Kütyük

Hogyan látod Magyarországot?

Internet Hungary és az MTV Kultúrház videopályázatot írt ki Magyarország – ahogy én látom címmel.

Az Internet Hungary és az MTV Kultúrház az interneten bolyongó vagy még fel sem került amatőr film és videoalkotások összegyűjtése és nyilvános bemutatása céljából pályázatot írt ki Magyarország – ahogy én látom címmel. A maximum 3 perces filmeket két kategóriában nyújthatják be a pályázók: szubjektív-humoros, szórakoztató rövidfilm (például kandikamera, realityshow, átverőshow, kabaré, talk-show stb.), valamint dokumentum-, riportfilm (non-fiction), tényfeltáró vagy oknyomozó riport, tudósítás. A pályázat zsűrije: Baló György, Doránszky (Dobó) Mátyás, Erdős Gábor, Kert Attila, Weyer Balázs. A díjnyertes filmeket az MTV-Kultúrház című műsora bemutatja a nagyközönség és a szakma számára, valamint a legkiemelkedőbb munkák és alkotóik a következő díjakat kapják:
I. helyezett: Sun ULTRA 20 munkaállomás
II. helyezett: DV kamera
III. helyezett: LCD monitor

A részletes pályázati kiírás és nevezési lap letölthető honlapról. A nevezéseket 2006. szeptember 28-án 16.00 óráig lehet benyújtani.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2006. október 17-én az Internet Hungary 2006 Konferencián megrendezett díjkiosztó ünnepségen kerül sor. A nevezett alkotások a Videa.hu és a Videobomb.hu oldalakon nyilvános bemutatásra kerülnek. A verseny menetéről, eredményéről az Internet Hungary weboldalán lehet informálódni és az eredményhirdetést követően a díjazott munkák is megtekinthetők lesznek ezen az oldalon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés