Connect with us

Felolvassa a könyveket az új LG mobil

Kütyük

Felolvassa a könyveket az új LG mobil

A mobilgyártók mindig újabb és újabb funkciókkal vértezik fel készülékeiket.

Az LG most piacra dobott újdonságának érdekessége, hogy minden további nélkül képes felolvasni elektronikus könyveket, mely funkcióval a gyártó elsősorban a vakok és gyengénlátók számára szeretne kedvezni. ˝Ez a világ első olyan mobiltelefonja, mely akár komplett könyveket is fel tud olvasni˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Cho Sung-ha, az LG egyik alelnöke, aki elmondta, hogy az LG weboldaláról jelenleg már több mint 300 elektronikus könyvet lehet letölteni a telefonra, teljesen ingyen.

Az LG F1200 közvetlen utódjának tekinthető LG F1300 16,9 milliméter vastag, ami alapján ma már nem igazán sorolhatjuk az ultra-vékony kategóriába a készüléket, mindenesetre vékonynak azért elég vékony. A fehér színű F1300 tömege kereken 100 gramm, szélessége 48 milliméter, hosszúsága pedig csukott állapotban 98 milliméter.

A 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 240×320 pixeles, vagyis QVGA felbontású, az általa megjelenített színárnyalatok száma pedig meghaladja a 262 ezret. A microSD (TransFlash) memóriakártyákat kezelő készülék hátulján elhelyezett digitális fényképezőgépben egy 1,3 millió pixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot.

A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal, MP3 lejátszóval, fejlett hangfelismerő képességekkel és Bluetooth vezérlővel ellátott LG F1300 érdekessége, hogy segítségével akár otthoni szórakoztató elektronikai berendezéseket is távirányíthatunk.

Mivel a belső memória csupán 17 MB kapacitású, egy-egy digitális könyv pedig körülbelül 80 MB-os, a felolvasó szolgáltatás igénybevételéhez érdemes beszerezni egy memóriakártyát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom