Connect with us

technokrata

Új HTC okostelefon a T-Mobile-nál

Kütyük

Új HTC okostelefon a T-Mobile-nál

A HTC egyik, a napokban bejelentett új okostelefonja egyes források szerint hamarosan meg fog jelenni a T-Mobile kínálatában.

Arról sajnos nem szól a fáma, hogy a T-Mobile pontosan mely régiókban (USA, Németország, vagy éppen Magyarország) veszi majd fel termékskálájába a HTC S620-at, és hogy a készülék milyen áron lesz elérhető.

A HTC Excalibur fejlesztési kódnevű, HTC S620 típusjelzésű újdonságot leginkább a RIM-féle BlackBerry modellekhez lehetne hasonlítani. A nemrégiben debütált Motorola Q-hoz, illetve Samsung i300-hoz hasonlóan teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott készülékben egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig tudni lehet, hogy a masina GPRS, EDGE és Wi-Fi hálózatokban is minden további nélkül használható. A 3G hiányzik, de a Bluetooth 2.0 természetesen benne van a telefonban.

Egyedi újítás a nagyméretű színes érintőkijelzőtől jobbra elhelyezett, úgynevezett Touch Jog Strip. Amennyiben ezen függőleges irányban végighúzzuk az ujjunkat, annak eredménye az lesz, hogy a kijelző tartalma a megfelelő irányban szkrollozni fog.

A 64 MB SDRAM-ot és 128 MB flashmemóriát felvonultató integrált memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető. A videófelvevős kamera 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontással rendelkezik, a 2,4 colos képátlójú TFT LCD pedig QVGA (320×240 pixel) felbontású.

A 111,5×62,5×12,8 milliméter méretű okostelefonon Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszer teljesít szolgálatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom