Connect with us

Még finomabb: LG KE800 – Csoki Mobil II

Kütyük

Még finomabb: LG KE800 – Csoki Mobil II

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy az LG bemutassa a KG800-as csokimobil utódját.

A Chocolate Phone II néven is ismert készülék hivatalos típusjelzése LG KE800, és amennyiben hinni lehet a pletykáknak, valamikor a jövő hónapban mutatják majd be Európában.

Az alábbi, NewMobile-féle képeken látható LG KE800 minden tekintetben többet tud, mint az LG KG800 – a fejlesztésekre elsősorban azért volt szükség, mert a fő rivális Samsung kínálatában számos, a KG800-nál szélesebb szolgáltatási körű, design központú készülék lelhető fel.

A KG800-nál várhatóan eggyel magasabb árkategóriában versenyző KE800 fekete alapszínt kapott, kijelzője alatt pedig egy Chocolate gravírozású ezüst díszcsíkot találhatunk. További fontos ismertetőjel, hogy az elcsúsztatható fedlap alján egy egyedi Chocolate ˝tetoválás˝ látható.

A digitális fényképezőgép felbontása a korábbi 1,3 megapixelről 2 megapixelre növekedett, a belső memória pedig végre már bővíthető, még pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével.

Mondanom sem kell, hogy az érintésérzékeny kezelőszerveket változatlanul hagyta az LG. Az LG KE800 várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom