Connect with us

technokrata

Hajtsuk szét a csokit! Itt az LG KG810

Kütyük

Hajtsuk szét a csokit! Itt az LG KG810

Az LG nemrégiben megkezdte egyik legújabb csoki mobiljának európai kereskedelmi forgalmazását.

A felsőkategóriás ˝Chocolate Phone˝-ok közé sorolt KG810 a közelmúltban komoly sikereket elért KG800-as modelltől eltérően nem szétcsúsztatható, hanem széthajtható kialakítást kapott. Mivel egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul került az újdonságba, így az gyakorlatilag a világ bármely részén használható.

Az ultra-vékony kialakítású, csillogó felületű LG KG810 külsején, a kiegészítő LCD alatt három dedikált zenelejátszó gombot találhatunk, melyek érdekessége, hogy infravörös szenzoruk révén nem kell lenyomni, hanem elég csak megérinteni őket. Ez a megoldás egyébként garanciát jelent arra, hogy zsebünkben nem nyomodnak meg véletlenül a billentyűk.

A mindössze 14,6 milliméter vastag (Motorola V3: 13,9 milliméter) és 82 gramm tömegű LG KG810 kapcsán említést érdemel továbbá az 1,3 megapixeles felbontású beépített kamera, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az MP3 zenelejátszó, az integrált sztereó FM rádió, a 128 MB-os belső memória, valamint a vezeték nélküli Bluetooth adatátvitel.

A készülék hazai debütálásának pontos időpontja, illetve ára továbbra is ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom