Connect with us

technokrata

Fotógaléria: Nokia 5200 és 5300

Kütyük

Fotógaléria: Nokia 5200 és 5300

Újabb, a korábbiaknál lényegesen jobb minőségű kémfotók láttak napvilágot a Nokia készülőfélben lévő legújabb sliderphone-jaival kapcsolatban.

A Nokia 6111 alapokra építkező Nokia 5300-ról az eddigiekben még csak olyan felvételeink voltak, melyeken a készülék középső szekciója nem volt látható, most viszont már az sem titok, hogy hogyan néz ki a telefon közepe.

A Nokia 5200 típusjelzésű testvérmodell társaságában várhatóan valamikor szeptember végén debütáló Nokia 5300 részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, azt viszont már most is tudni lehet, hogy a telefonban egy 320×240 pixeles, 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző teljesít szolgálatot, a hátul található – vakut sajnos nélkülöző – digitális fényképezőgép modul révén pedig maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők.

A Nokia 5300 kapcsán szólnunk kell még többek közt a Bluetooth vezeték nélküli kontrollerről, a microSD (TransFlash) bővíthetőségről, valamint az elcsúsztatható fedlap baloldalán elhelyezett, dedikált zenegombokról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle