Connect with us

Fél évig nem kell havidíjat fizetni

Kütyük

Fél évig nem kell havidíjat fizetni

Október 31-ig minden új számlás előfizetőnek és kártyásról számlásra áttérő ügyfélnek hat hónapig havidíjmentesen biztosítja a Családi Csomag szolgáltatást a Pannon.

A Családi Csomag szolgáltatással az ugyanazon ügyfélhez tartozó legfeljebb 6 számlás előfizetés belföldön, bármely időszakban 0 forintos percdíjjal hívhatja egymást. Ráadásul most új előfizetéshez két Nokia 6070 készüléket ad a Pannon egy áráért.

A Családi Csomag szolgáltatás Díjcsökkentő, PannonTeam és Hívásátirányítás szolgáltatással nem vehető igénybe. A Hívásátirányítás szolgáltatás a Családi Csomag megrendelésekor automatikusan törlődik, a többi szolgáltatást azonban Neked kell lemondani. A Díjcsökkentő és Hívásátirányítás szolgáltatást addig nem rendelheted meg újra, amíg a Családi Csomag szolgáltatást használod.

A szolgáltatás legfeljebb 6 számlás előfizető között vehető igénybe, más kedvezménnyel nem vonható össze és csak belföldi Pannon hálózaton belüli hanghívásokra vonatkozik, SMS- és MMS-küldésre, valamint adat- és faxhívásra nem.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom