Connect with us

Testreszabott mobil Internet

Kütyük

Testreszabott mobil Internet

A most bevezetésre került MobilAdat 1500 szolgáltatás havi 1.500 MB adatforgalmat biztosít, mely a Pannon szerint a rendszeres és az aktív internetezéshez is elegendő.

Egyre több felhasználó igényli a helytől független internetkapcsolatot. A Pannon MobilAdat csomagjai pontosan ezt kínálják: nem kell lemondani az irodában vagy az otthon megszokott kényelmes és gyors Internet hozzáféréséről, hiszen mobillal vagy számítógépébe egy adatkártyát helyezve, egyszerűen csatlakozhatunk a világhálóhoz és elolvashatjuk email-jeinket, szörfözhetünk az Interneten, vagy akár intézhetjük banki ügyeinket is.

A MobilAdat csomagokat az egyéni felhasználói igények szerint alakította ki a Pannon, így attól függően, hogy csak levelezésre vagy rendszeres internetezésre akarjuk használni a szolgáltatást 6 féle MobilAdat csomag közül választhatunk.

Ráadásul mostantól új számlás előfizetés vásárlása esetén, valamint 2 éves MobilAdat 500 vagy 1 éves MobilAdat 1500 csomag megrendelésekor 0 forintos akciós áron juthatunk a jelenlegi összes adatátviteli technológiát támogató Option GlobeTrotter HSDPA kártyához, mely rendkívül gyors és kényelmes Internet hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessávú hálózatán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom