Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit rejt a Motorola KRZR K1 doboza?

Kütyük

Mit rejt a Motorola KRZR K1 doboza?

Lássuk, hogy pontosan mit is kapunk a pénzünkért, ha a közeljövőben esetleg egy Motorola KRZR K1 vásárlására adnánk a fejünket.

Az alábbi felvételeken a kémfotóiról híres Boy Genius mutatja be, hogy mit tartalmaz a kereskedelmi forgalomba kerülő Motorola KRZR K1 doboza. A korai prototípusok és a végleges modell között lényeges különbség, hogy a sötétkék színű billentyűzet háttérvilágítás a könnyebb láthatóság érdekében világoszöldre változott, ezenkívül pedig a hangszóró minőségén is sokat javítottak a fejlesztők.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a Motorola hivatalosan is megkezdte a KRZR K1-nek a kereskedelmi forgalmazását. Némi üröm az örömben, hogy hazánkban egyelőre még nem kapható a készülék, ugyanis a KRZR K1 első körben Szingapúrban jelent meg a piacon, így nekünk néhány hetet-hónapot még várnunk kell a vásárlással. A Motorola szingapúri munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a RIZR, a FONE, a W220, a RAZR V3xx és a RAZR maxx telefonok és a H670-es, illetve a H800-as Bluetooth headsetek valamikor 2006 negyedik negyedévétől kezdve lesznek megvásárolhatóak.

A divatos szétnyitható kialakítású Motorola újdonság csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés