Connect with us

Élőfotókon a Samsung P310-es kártyamobil

Kütyük

Élőfotókon a Samsung P310-es kártyamobil

Íme néhány élőfotó a Samsung egyik legfrissebb és egyben talán legérdekesebb mobiltelefonjáról.

A nem is olyan rég debütált SGH-P300-nak az utódmodellje a keresztségben a Samsung SGH-P310 nevet kapta. A készülék billentyűzete az elődtől eltérően már nem annyira számológépre, hanem sokkal inkább hagyományos telefonra hasonlít. A négyszögletes navigomb átadta a helyét kör alakú utódjának és a telefon designja összességében véve sokkal elegánsabb lett.

Lényeges változás, hogy a hátul elhelyezett, LED-alapú segédfénnyel támogatott digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixelről 2 megapixelre nőtt, és a telefon immár microSD (TransFlash) memóriakártyákat is képes kezelni.

A 86x54x8,9 milliméter méretű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék tömege 85 gramm, a TFT technológiájú kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A belső memória kapacitása 80 MB, ezenkívül pedig szólnunk kell még a GPRS és EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiákról, a Bluetooth kompatibilitásról, valamint a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról.

A Samsung újdonságát először a szeptember 1. és 6. között Berlinben megrendezett IFA (Internationalen Funkausstellung) szakkiállítás keretein belül lehetett megtekinteni. A telefon várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom