Connect with us

ADSL vezetékes telefon nélkül

Kütyük

ADSL vezetékes telefon nélkül

Teljes hurokátengedésen alapuló ADSL- és telefonszolgáltatás Budapesten.

A GTS Datanet elindította teljes hurokátengedésen alapuló ADSL internet szolgáltatását üzleti és lakossági előfizetők számára. A YO! Neked márkanéven bevezetett szélessávú internet csomagok igénybe vételéhez az ügyfeleknek nem kell vezetékes telefon előfizetési díjat fizetniük, de emellett továbbra is használhatják vezetékes telefonjukat, percdíjakért.

A szolgáltatás négy különböző sávszélességben érhető el, a legolcsóbb csomag például 1280 kbp/s maximális letöltési sebességet kínál. A lakossági előfizetőinek a vezetékes telefon használatáért havidíjat egyáltalán nem kell fizetniük. A telefonszolgáltatás igénybe vételéhez nem kell lecserélni a már meglévő telefonkészüléket, és a korábbi hívószám is megtartható.

A szolgáltatás jelenleg Budapest területének 60 százalékát fedi le. A GTS Datanet folyamatosan fejleszti, bővíti hálózatát, így a tervek szerint a YO! Neked csomagokat 2006 végéig Budapest területének 80 százalékán, jövőre pedig vidéki nagyvárosokban is elérhetővé teszi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom