Connect with us

A legújabb mobil szuperkijelző

Kütyük

A legújabb mobil szuperkijelző

Az LG.Philips LCD bemutatott egy új kijelzőt, mely állítása szerint a világ első olyan TFT LCD-je, melyet már a következő generációs mobiltelefonokba szánnak.

A 2 colos képátlóval rendelkező display minden eddiginél rövidebb válaszidővel rendelkezik és kiváló képminősége révén mind képek, mind televíziós adások megjelenítésére tökéletesen alkalmas.

A gyártó munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az új panel 16 milliszekundumos válaszidővel büszkélkedhet, vagyis 36 százalékkal gyorsabb mint a mobiltelefonokban jelenleg fellelhető legjobb kijelzők. Az LG.Philips LCD közlése szerint napjaink legtöbb mobiljában 25 milliszekundumos válaszidejű TFT megjelenítőket alkalmaznak a gyártók, melyek a digitális televíziós adások makulátlan minőségben történő megjelenítéséhez általában már nem elég jók.

˝Korábban mindenki azt hitte, hogy a mobiltelefonok kijelzőinek válaszideje nem csökken majd 20 milliszekundum alá, erre mi most elkészítettük az első olyan LCD-t, mely már 16 milliszekundumos specifikációval és abszolút szellemkép mentes megjelenítéssel rendelkezik˝ – nyilatkozta Hyun He Ha, a vállalat egyik alelnöke.

Emberünk elmondta, hogy a rendkívül alacsony fogyasztású új TFT LCD tömeggyártása várhatóan még ebben az esztendőben meg fog kezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom