Connect with us

technokrata

Mennyit ér a Windows Vista? Guy saccoló játéka következik.

Kütyük

Mennyit ér a Windows Vista? Guy saccoló játéka következik.

Guy Thomas egy brit számítógépes szakember, aki cikkíróként dolgozik, s nem kevés humorérzéke is van. Itt jön Guy, s dollárban meghatározott összegeket párosít az egyes Vista funkciókhoz, hogy eldöntse, megér-e annyit az új operációs rendszer, amennyit a Microsoft kér majd érte.

Emlékeztetőül: a Microsoft 6 különböző Vista verziót dob piacra. Az Amazon szerint a Basic Home verzió $200 dollárba kerül majd (ugyanannyiba, mint az XP), a Business verzió $300 dollárba, s a legokosabb Vista Ultimate $400 dollárva. A másik 3 verzióról nem tudok semmit (Home Premium, Starter és Enterprise), amelyek csak bizonyos vásárlók számára elérhetők.

Elismerem, hogy lehetetlen pontosan meghatározni az egyes funkciók értékét anélkül, hogy korábban használtuk volna a terméket. A játék szépsége azonban abban rejlik, hogy tippelni mindig lehet – a végcél az, hogy eldöntsük, mennyibe kerül az átállás.

A Vista-játékban az egyes funkciók értékelése segít eldönteni, hogy a hat verzióból melyik a legjobb számunkra. Vajon melyik fogy majd a legjobban? A legdrágább Ultimate vagy a fapados Starter?Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom