Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V3: újabb rózsaszín pengemobil

Kütyük

Motorola V3: újabb rózsaszín pengemobil

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő Motorola RAZR V3 hamarosan újabb színárnyalatban is kapható lesz.

Az eddigiekben többek közt ezüst, fekete, pink és rikító zöld (lime) színekben létezett, ultra-karcsú kagylómobil legújabb verziója halvány rózsaszín árnyalatban pompázik. A Motorola V3 Special Edition Light Pink névre keresztelt modell belbecs tekintetében teljesen megegyezik a korábbi változatokkal.

Motorola V3 A rendhagyó színű, 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.

A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett amerikai vállalat munkatársai a nyár közepén jelentették be, hogy szűk két esztendő alatt világszerte több mint 50 millió darab Motorola RAZR V3 talált gazdára. A Motorola RAZR V3 formája egyébként olyannyira eltalált, hogy bátran nevezhetjük divatteremtő modellnek a készüléket. A konkurens gyártók egyre-másra jönnek ki a V3-ra hajazó telefonokkal, ezek közül azonban egy sem lett olyan sikeres, mint a nagy példakép. A Motorola legutóbb a ´90-es években a StarTac mobiltelefonokkal ért el hasonló sikereket. Ebből a modellből pályafutása során több mint 75 millió darabot adtak el világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés