Connect with us

Újabb fényűző luxusmobil a Samsungtól!

Kütyük

Újabb fényűző luxusmobil a Samsungtól!

Egyes források szerint a Samsung hamarosan egy újabb exkluzív luxusmobillal fog előrukkolni.

A dél-koreai székhelyű mobilgyártó egyik vezető munkatársa a napokban azt nyilatkozta, hogy a Samsung image-ének nagyon jót tett annak a különleges készüléknek a piacra kerülése, melyet a Samsung a Bang & Olufsen-nel közösen fejlesztett ki.

Emberünk utalt arra, hogy amennyiben minden jól megy, akkor már 2007 elején bemutatják a Serene típusjelzésű készülék utódmodelljét, melynek specifikációit egyelőre még nagy titokban tartják, így most következzenek a jelenlegi modell adatai.

Samsung Serene
A Serene kódnevű, Samsung SGH-E910 típusjelzésű készülék trapéz alakú formavilágával próbálja meg elhódítani a vásárlók szívét. A széthajtható kialakítású mobiltelefon csukott állapotban 69,7×64,7×23,9 milliméteres méretekkel rendelkezik, tömege pedig egész pontosan 115 gramm.

Érdekesség, hogy a kijelző ezúttal nem a felső, hanem az alsó szekcióba került, vagyis a billentyűzet alá. A 2,1 colos képátlójú, TFT technológiájú LCD a mai elvárásoknak megfelelően 320×240 pixelt, illetve 262.144 színárnyalatot tudhat magáénak. Az oldalt elhelyezett digitális fényképezőgép meglepő módon mindössze VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontással bír.

A fehér háttérvilágítású billentyűzet kör alakú formát kapott, közepén pedig egy mini joystickként funkcionáló kis tárcsa kapott helyet. A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 2 órás beszélgetési időt, illetve 180 órás készenléti időt biztosít számunkra. Említést érdemel továbbá a 200 férőhelyes SMS memória, az 1.000 bejegyzéses telefonkönyv, az elektronikus levelezési kliens, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a Bluetooth kontroller, valamint a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom