Connect with us

Hirdetés

technokrata

Meghökkentő formájú új LG csúszkamobil

Kütyük

Meghökkentő formájú új LG csúszkamobil

Az LG mobiltelefon tervezési részlegének munkatársai úgy döntöttek, hogy szakítanak minden korábbi mobil design hagyománnyal és megalkották az KP4700 típusjelzésű készüléket.

A spéci szétcsúsztatható kialakítású telefonról első pillantásra könnyen azt hiheti az ember, hogy egy elektromos borotvához van szerencséje. Nos az LG KP4700 borotválkozni ugyan nem lehet, de telefonálni, fotózni és zenét hallgatni már annál inkább!

Az alaphelyzetben 91 milliméter hosszú, 38,4 milliméter széles és 25,2 milliméter vastag sliderphone egész pontosan 98 grammot nyom a mérlegen. A Lifestyle besorolású készülék TFT technológiájú kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, felbontása viszont sajnos csak 128×160 képpont. Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők.

A belső memória kapacitása nem kevesebb mint 190 MB, ezenkívül pedig akár microSD (TransFlash) memóriakártyákat is tehetünk a telefonba. A fejlett MP3 lejátszó funkciós, dedikált zenegombos LG KP4700 cserélhető díszcsíkot kapott, mely lehet többek közt ezüst, narancssárga, vörös, zöld, vagy éppen kék színárnyalatú.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés