Connect with us

technokrata

Limitált Motorola mobil: fehér kavics

Kütyük

Limitált Motorola mobil: fehér kavics

A Motorola legújabb limitált mobiltelefonjából alig pár tucat darab készült.

A Motorola PEBL U6 Special Edition érdekessége, hogy készülékháza teljesen fehér, illetve, hogy a híres teniszezőnő, Marija Sarapova aláírása látható rajta. A mindössze 50 példányban készült spéci Motorola telefonhoz kizárólag azok juthatnak hozzá, akik részt vesznek a gyártó szeptemberi nyereményjátékán.

Motorola PEBL U6
A 87 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 20 milliméter vastag és mintegy 110 gramm tömegű telefon elsősorban hívófél kijelzésre szánt külső kijelzője hosszanti elrendezést kapott és 96×32 pixeles felbontással bír. A TFT technológiájú belső fő kijelző 176×220 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége pedig 262 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű Motorola PEBL V6 többek közt fejlett WAP böngészőt, MMS támogatást, IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazást, Java szoftvereket, többszólamú csengőhangokat, valamint Bluetooth kontrollert és a GPRS mellett EDGE támogatást is kapott, az ötletes nyitómechanizmusról már nem is beszélve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin